Lichaamsgerichte coaching

Ruimte voor levenslust.
Tijdens lichaamsgerichte coaching kun je je  oerkracht weer ontdekken.

Voor velen van ons, kan het een enorme uitdaging zijn om bij  onszelf te blijven.Vaak hebben we beschermingsmechanismen in werking gesteld, om ervoor te zorgen dat onze lichaamsbeleving wat minder intens is. Ons gevoel kan dan wat afgesloten zijn, bijvoorbeeld door verdovingen of remmingen, of we vluchten weg in de ratio of in een fantasiewereld. Helaas zorgt dit ook voor het afsluiten van onze levensenergie. Met het onderdrukken van ons gevoel, onderdrukken we dan ook onze levenslust.

Een lichaamsgericht coachings-traject is een traject, gericht op integratie van lichaam, geest -en ziel. Het lichaam speelt hierbij een centrale rol. Dit is een zeer fijngevoelig instrument, dat ons met grote precisie door het leven zou kunnen loodsen, ware het niet dat velen van ons het contact met ons lichaam verloren zijn.

Als je dit herkent, kunnen we in een lichaamsgericht coachings-traject onderzoeken hoe dit bij jou werkt en hoe je dit, met respect voor je zachte kracht, bij zou willen stellen. Je ervaart dan, hoe je weer kunt genieten van je zintuigen en hoe je  sensitiviteit kunt  inzetten voor het beleven van sensualiteit. Met het stromen van je sensuele energie, stroomt ook je levenskracht weer ruimer.

Tijdens een op jou afgestemd traject, leer je jezelf  te helen. Stap voor stap, kun je ruimer baan maken voor je sensuele en seksuele energie. Met seksuele energie bedoel ik het vuur in je, je levenskracht, je vitaliteit en creativiteit. Een oerenergie, die ervoor zorgt dat je helemaal aanwezig bent in je lichaam. Een kracht die je kan voortstuwen.

Wie leeft in contact met zijn oerenergie is krachtig. Dit vereist de moed, om op een diep niveau te durven ervaren. Wat het geeft is een diepe verbinding met onszelf met anderen en met het leven. Het is het dubbel en dwars waard!

Mocht je vragen hebben, dan kun je geheel vrijblijvend contact met me opnemen.

 

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes