Massages

Helende hand …omdat welzijn helend is.

Al van jongs af aan masseerde ik en gaven mensen mij terug hoe helend dit voor ze was. Later, tijdens mijn studie fysiotherapie heb ik geleerd over technieken, de anatomie en de fysiologie. Deze opgedane kennis integreer ik in de intuïtieve massages, die ik geef. Hierbij gebruik ik mijn kwaliteiten als healer en reader, waarbij ik mij energetisch afstem op jou en volg wat ik doorkrijg.

Ook ben ik certified hotstone therapist. De hotstones hebben een weldadig effect op lichaam en geest. Het is heerlijk om je over te geven aan de koesterende warmte van de stenen. De warmte dringt diep door in de spieren, waardoor deze helemaal doorbloed worden en afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Het kan het herstel bevorderen na een periode van overbelasting op fysiek en/ of psychisch vlak. Zo’n massage kan echt als een nulpunt ervaren worden, waarna je met hernieuwde kracht vanuit ontspanning in het leven kunt staan.

Een andere massage, die de balans herstelt is de Abhyanga. Dit is een ayurvedische massage waarbij met warme sesamolie gemasseerd wordt. Hierbij worden over het gehele lichaam de marmapunten verbonden. Marma betekent kwetsbaar of vitaal. Het zijn energetische punten, die verbonden zijn met de organen.

Daarnaast geef ik als tantrisch vrouwencoach en kashmirische massages aan vrouwen. Dit is een zachte, vloeibare massage, die ook wel de ‘yoga van de aanraking’ wordt genoemd.
Hierbij nodig ik je uit, om je vanuit de verbinding met jezelf de verbinding met mij aan te gaan. Door mijn sensitiviteit, ben ik in staat om de veilige bedding te creëren van waaruit jij je kunt openen. Je levensenergie oftewel je seksuele energie kan zo vrijer stromen. Hierdoor kun je meer levenslust ervaren.

Aan de massages gaat een intake vooraf, zodat eventuele contra-indicties uitgesloten kunnen worden en de massage op jouw wensen en grenzen afgestemd kan worden.

Mocht je vragen hebben, dan kun je geheel vrijblijvend contact met me opnemen.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes