Reading-counseling-traject

Een reading-counseling-traject is voor wie diep wil duiken en concreet wil handelenVrijheid

De reading, die je aan het begin van het traject ontvangt, geeft opheldering over  datgene waar je je focus op wilt richten. Je duikt als het ware direct naar de kern van wat er speelt, voorbij de sluiers van belemmerende overtuigingen. Als je daarna het intake-formulier invult, geef je expressie aan de wezenlijke  inzichten, die je hebt verkregen. Tijdens het daaropvolgende intake-gesprek, deel je deze inzichten met me, zodat je je deze nog meer eigen maakt. Ook deel je dan je wens van dit moment. Stapje voor stapje krijg je helderder wat je concrete doel voor het traject is: een doel wat in harmonie is met je wezenlijke wensen. Je volgt hiermee je eigen ritme, waardoor het verwezenlijken met meer plezier en gemak kan gaan.

Tijdens de counseling leer je je steeds beter afstemmen, op dat wat je onbewust al weet. Je zult leren hoe je je verstand en intuïtie samen kunt laten werken.Denken wat in harmonie is met je weten, kan een wezenlijke bijdrage leveren aan het creëren van wat je wilt. Als je veel nadenkt en voorbij gaat aan dat wat je voelt, kan het zijn dat je steeds bezig bent met het creëren van dingen, die niet bij je passen. Als je steeds impulsief je gevoel volgt, kan het zijn dat je niets afmaakt.

Een reading-counseling-traject is voor wie diep in zijn eigen weten wil duiken en hier op praktische wijze handen en voeten aan wil geven. Daarbij bewaak ik de rode draad en evalueren we tussentijds, zodat we helder houden waar je voor komt en de tijd samen efficiënt benutten. In totaal vinden er meestal zes tot negen sessies plaats.

Mocht je vragen hebben, dan kun je geheel vrijblijvend contact met me opnemen.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes