Wees welkom op deze pagina!
Er staan mooie evenementen gepland en er is veel inspiratie voor nieuwe workshops.
Als je op de hoogte kunt blijven, kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Naast de workshops en evenementen, blijf ik ook individuele sessies begeleiden.


AGENDA


Vuurloop Kracht, 1 juni 2019, Wateren (Drenthe)

Op uitnodiging van Sonja en Carola van der Linden kom ik de vuurloop verzorgen op hun spirituele vierdaagse ‘Verbinding met je kracht.’ Zij hebben een prachtig programma in elkaar gezet, waarbij je de oerverbinding met  de aarde en de kosmos kunt ervaren en de magnetische energie van optimisme leert leven. Voor meer informatie kun je Sonja en Carola mailen: svdl@live.nl en c.vdl@live.nl


creative-spark

Vuurloop Creëren,  27 oktober 2018, Tilburg

Als je met een prachtig ritueel je creatieve vonken tot ontbranding wilt brengen ben je van harte welkom! Je krijgt de kans om dit te bekrachtigen door ervoor door het vuur te gaan….of om de kracht van het vuur te gebruiken om je innerlijk aan te laven. Het zal hoe dan ook een onvergetelijke avond worden, waar je nog lang met plezier en verwondering op terug te kijken!
Als je je in september inschrijft krijg je vroegboekkorting
Inschrijven kan via callistaderuiter@heelwel.nl. Klik op de foto voor meer informatie


vonkjes

Vonk Vuurloop, 1 september 2018, Cothen (Utrecht)

Deze vuurloop is op aanvraag van Vonk Onderwijsprojecten  en is niet toegankelijk voor publiek. Door het doen van een vijfdaagse training hebben jongvolwassenen ervoor gekozen om zichzelf en hun idealen in beweging te laten komen. Met deze vuurloop krijgen zij de ultieme kans om voor hun idealen door het vuur te gaan. Met een vuurloop zet je je intentie immers echt in beweging.

Inspirator van dit traject is Ivo de Lange,  www.hetvonkinitiatief.nl


vuurloop-oogsten

 Vuurloop Oogsten, 5 oktober 2017, Cothen (Utrecht)

Tijdens deze volle maan, zullen we onze aandacht richten op wat we kunnen oogsten en welk nieuw zaad er is. Van oudsher wordt deze volle maan immers ‘Oogstmaan’ genoemd en elke oogst geeft het zaad voor de volgende cyclus.

Ook onderzoeken we, wat kan worden losgelaten voor we aan deze nieuwe cyclus kunnen beginnen.

Nadere informatie volgt.


 levensvuur-integratieLevensVuur~ Integratie, 4 november 2017, Utrecht  

Workshop voor als je eerder een vuurloop hebt gedaan en op een dieper niveau wil integreren, waarvoor je door het vuur bent gegaan, of als je in een eerdere workshop een pijl met je keel hebt gebroken.

Je kunt ervaren, hoe krachtig je bent, als je handelt vanuit je hart en hoe deze zachte kracht staalharde obstakels kan doen smelten…. letterlijk!

Nadere informatie volgt.


openup_logo

 Vuurloop Stand Up, 28 juli 2017, Baarlo

Tijdens het OpenUP zomerfestival krijg je ruimte om jouw waardevolle talenten te delen en je unieke plek in de wereld te ontdekken. Het begint allemaal met bewustwording en ontlokt de vraag: Waar ga jij voor staan? Vuurlopen is een manier om je intentie in beweging te zetten. Het nodigt uit tot het verbinden met je innerlijke vuur. Wie door het vuur gaat, voor waar hij warm voor loopt, wordt zich bewust van een ongekend potentieel.Klik op de foto voor meer informatie.


Hartverwarmend

 Vuurloop Passie en Overvloed, 7 juli 2017, Cothen (Utrecht)

Op de 7e van de 7e is het weer zover: een vuurloop! Dit keer met als thema Passie en Overvloed. Je kunt onderzoeken waar jouw hart van overloopt en hoe je dit in je dagelijks leven kunt integreren. Maak helder wat je wilt, onderzoek waar je je door laat weerhouden en buig je angst om naar kracht.

Je bent van harte welkom!

Klik op de foto voor meer informatie


Bloei Angst en Extase, 18 februari 2017, Zevenaar

Vrouwelijke extase is een gevolg van het zich volledig durven openen voor de opwaartse energie in zichzelf. Als een vrouw haar hoofd er graag bij houdt en dit niet durft, is dit vaak er sprake is van nog niet gevoelde en verwerkte angst.

Op deze dag zullen we eerst angsten voelen en hier uitdrukking aan geven. Vervolgens doen we hetzelfde met extase. Daarbij maken we  onder andere gebruik van oefeningen uit de bio-energetica en uiten we ons door stemexpressie-oefeningen.

VOL Aan deze dag kun je  niet meer deelnemen. Mocht je interesse hebben in een andere datum, neem dan contact met me op.


 PijlbrekenPijlbreken, 28 januari 2017, Bilthoven (voormalige Werkschuit)

Deze middag breken we een pijl voor de intenties voor het komende jaar. Nadat je eerst een proces doorloopt van het onderzoeken van blokkades en het aanwakkeren van verlangens, breek je de pijl uiteindelijk met je keel. De pijl staat hierbij symbool voor belemmerende patronen, die je doorbreekt.

Klik op de foto voor meer informatie.


Kali en TransformatieKali en Transformatie, 20 november 2016, Centrum voor Vrouwen, Eindhoven
Ben je een vrouw en verlang je ernaar om meer van je kracht te ontdekken, dan ben je van harte welkom!
Op deze bijzondere dag, kun je meer inzicht krijgen in de energie van Kali en wat die voor jou kan betekenen. Je kunt op liefdevolle wijze onderzoeken wat in jou getransformeerd kan worden, zodat je meer toegang kunt hebben tot de liefde in jezelf en tot je potentieel.
Klik op de foto voor meer informatie


Transformerende VuurloopTransformerende Vuurloop, 5 november 2016, Nijmegen (Kekerdom)
Wees welkom als je een verlangen hebt waar je echt voor wilt gaan. Je kunt er nu voor kiezen. Onbewuste patronen, die het realiseren van diepe wensen belemmeren, kun je op deze dag aan het licht brengen. Wie zijn zwaktes kent, kan deze ombuigen naar kracht. Vanuit deze kracht kun je kiezen of je al dan niet over het vuur gaat. Er is een tijd voor alles. Soms vraagt het leven van je om te gaan en soms is de tijd niet rijp. Wie beslist vanuit authentieke kracht, beweegt in de richting van zijn diepste verlangens.

Klik op de foto voor meer informatie.


Zeezeilen Stil MiddelpuntSardinië, 3-10 september 2016

Stel je voor: Je bent op een klein scheepje, met aan alle kanten het water van de Middellandse Zee. Eén met de elementen voel je je nietig en krachtig tegelijk. Je hoeft niets anders dan te zijn, waarbij je van moment naar moment stroomt. Je bent met hooguit 5 anderen, met wie je soms dingen deelt en waarvan je je dan weer terug trekt. In deze intieme setting laten we ontstaan wat er is.
De tocht is onder de leiding van Han Bekkers, een zeer ervaren zeezeiler. Ik kijk ernaar uit om in deze week met hem samen te werken!Klik op de foto voor meer informatie.


Summer AshramThe Tantric Feminine, 13-20 augustus 2016,  L’Huy Preau

Dit internationale Soul-Tantra-Summer Ashram-retreat is voor vrouwen, die ernaar verlangen om zich opnieuw af te stemmen op hun vrouwelijke kracht. Er is een veelzijdig en verdiepend programma, waarbij er elke dag een keuze uit verscheidene workshops is. Zo zullen we tantrische energie-oefeningen doen en seksuele healing verkennen.

Het wordt een adembenemende week op een prachtige plek in de natuur! Klik op de foto voor meer informatie.


KaliKali! 24 augustus 2015, Leersum

Een unieke kans voor vrouwen, die meer in hun kracht willen komen.Hierbij wil ik vrouwen uitnodigen hun schaduwkanten te ontmoeten, hier uitdrukking aan te geven en zich vervolgens de kracht ervan toe te eigenen. Mede dankzij de assistentie van twee krachtige vrouwen is dit vanuit een veilige bedding mogelijk.

Helaas ben je te laat. Mocht je op de reservelijst willen en/of een andere keer in aanmerking willen komen voor een plaats in deze workshop, laat het me dan weten.


Verbinding,1 maart 2015, Utrecht: Durf te voelen, durf te delen, durf te leven!Verbinding

Voor sensitieve vrouwen, die meer levenslust willen ervaren.Een kans om in een veilige bedding te ervaren hoe jij je verbindt en of dit nog bij je past.Een ruimte voor introspectie en voor delen, voor stil zijn en voor spelen.

Als dit met je resoneert, heet ik je van harte welkom! Klik op de foto voor meer informatie.


Powered by WordPress. Designed by Woo Themes