Zeezeilen Sardinië

Alghero-Olbia

Van 3 tot 10 september 2016, van Alghero naar Olbia.
Een stil middelpunt tussen de dynamiek van de elementen.

Stel je voor: Je bent op een klein scheepje, met aan alle kanten het water van de Middellandse Zee. Eén met de elementen voel je je nietig en krachtig tegelijk. Je hoeft niets anders dan te zijn, waarbij je van moment naar moment stroomt. Je bent met hooguit 5 anderen, met wie je soms dingen deelt en waarvan je je dan weer terug trekt. In deze intieme setting laten we ontstaan wat er is.

De tocht is onder de leiding van Han Bekkers, een zeer ervaren zeezeiler. Ook heeft hij ervaring met het begeleiden van groepen op zee. Een referentie, die in een eerder verschenen nieuwsbrief van hem staat:
“Wat ik wel weet, is dat me in die week iets kostbaars is gegeven; iets van eenvoudig Er Zijn, met alles wat ik ben. Kortom: ik wilde je even laten weten, dat je vaak in mijn gedachten bent en dat ik je nogmaals wil danken voor dit geweldige geschenk.”

Ik kijk ernaar uit om in deze week met hem samen te werken! We volgen de behoefte van de groep en zullen activiteiten aanbieden als meditatie en lichaamswerk. Zo zal ik in de ochtend een ‘lekker-in-je-lijf-les’ aanbieden, waar je al dan geen gebruik van kunt maken. Je zult ook lekker kunnen luieren of bijvoorbeeld een frisse duik kunnen nemen. Daarnaast zal er ruimte zijn voor het uitwisselen van massages en ’s nachts gaan we voor anker in betoverende baaien!

De kosten voor de week zijn: slechts €500 om de kosten van de boot te dekken. Voor onze begeleiding vragen we niets, omdat we graag onze passies delen. Wel zullen er nog gedeelde kosten zijn voor eten en havengelden.
Voor meer informatie kun je geheel vrijblijvend contact met Han opnemen:
hanbekkers@hotmail.com
06-51388667

Wie weet tot ziens!

Warme groet, Callista

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes