Transformerende Vuurloop

5 november 2016, Nijmegen (Kekerdom)
Wees welkom als je een verlangen hebt waar je echt voor wilt gaan. Je kunt er nu voor kiezen. 

Onbewuste patronen, die het realiseren van diepe wensen belemmeren, kun je op deze dag aan het licht brengen. Wie zijn zwaktes kent, kan deze ombuigen naar kracht. Op deze dag kan je dat aan den lijve ondervinden: je leert het kwetsbare punt bij je keel zo krachtig maken, dat je er een pijl mee kunt breken. Zo ervaar je hoe kwetsbaarheid in wezen kracht is. Als je je angst onder ogen ziet en echt durft te voelen, kun je ervaren hoe krachtig je bent. Vanuit deze kracht kun je kiezen of je al dan niet over het vuur gaat. Er is een tijd voor alles. Soms vraagt het leven van je om te gaan en soms is de tijd niet rijp. Als je luistert naar je intuïtie, kun je beslissen vanuit je authentieke kracht. Wie zich met de transformerende kracht van het vuur verbindt, voedt zijn eigen LevensVuur.

Programma
-14.30u ontvangst met koffie en thee. Wees er alsjeblieft voor 14.45u
– 15.00u introductieprogramma met workshop pijlbreken, waarbij je je verlangen opheldert, je belemmeringen onderzoekt en kiest voor innerlijke kracht.
– 19.00u vuurloop
– 20.00u afsluiting

Praktische informatie
Locatie: Wilderniscafé de Waard van Kekerdom,Weverstraat 94,6579 AG Kekerdom
Goed bereikbaar met het OV en voldoende gratis parkeergelegenheid.
– Kosten: 75 euro incl. koffie, thee, hapjes, pijlbreekworkshop en vuurloop
VROEGBOEKKORTING bij inschrijving tot 5 oktober. Je betaalt dan 65 euro.
— Inschrijven: Inschrijven kan via callistaderuiter@heelwel.nl.
Je inschrijving is geldig na het overmaken van het gehele bedrag op NL89TRIO0254476481, t.n.v. M.C de Ruiter. Graag storten ovv je naam en ‘Vuurloop’.
Bij afmelding tot 20 oktober krijg je het de helft teruggestort, of je kunt ervoor kiezen om een ander in jouw plaats te laten gaan.

Bij het Wilderniscafé kun je heerlijk eten!
Na de vuurloop is er een door Phoenix-Alive georganiseerde dansavond. Daar kun je je stralende LevensVuur tot uitdrukking brengen en vieren dat je als een Phoenix uit de as bent herrezen.

Mocht je vragen hebben, dan kun je geheel vrijblijvend contact met me opnemen.
Ik heb heel veel zin in deze dag!

Warme groet, Callista

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes