Gloeiende Kolen

Wie over gloeiende kolen  gaat, wordt zich bewust van een voorheen ongekend potentieel. Zodoende is een vuurloop diep transformerend. Een transformatie, die doorwerkt in het dagelijks leven.

Stel je eens voor hoe het is om je zo krachtig te voelen, dat je je geroepen voelt om over de kolen te gaan. Je ervaart momenten van een alles overstijgend vertrouwen. Nog even voel je de angst, dan neem je het besluit. Je ademt diep en verbind je met alle aanwezige kracht. Je weet dat het kan ….en gaat. Euforisch bereik je de overkant. Je hebt het gedaan!

Stel je eens voor hoe het is om dat ook in je leven zo te doen. Als je wat van je oneindige potentieel hebt ervaren, weet je  hoe je dagelijkse belemmeringen tegemoet kunt treden.  De vuurloop wakkert je LevensVuur aan. Het is als het ware een verankering van de bron van kracht waar je altijd al toegang toe had. Als je eenmaal de toegang hebt gevonden, zal dat steeds gemakkelijker gaan.

7 juli 2017 kun je jezelf deze ervaring gunnen. Dan organiseer ik een vuurloop in de omgeving van Utrecht. Je bent van harte welkom!

Warme groet, Callista

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes