Bewustzijn

Bewustwordingsprocessen
HeelWel biedt ondersteuning bij bewustzijnsprocessen, omdat wel zijn helend is.

Wie helemaal aanwezig is, kan in zichzelf de antwoorden vinden, die hij nodig heeft. Uitgangspunt is dat een ieder een enorme rijkdom aan innerlijk weten heeft. Als we ons hierop weten af te stemmen, weten we wat te doen of laten om in onze behoeften te voorzien. Als we voelen, wat er speelt, kunnen we helderheid verkrijgen over allerlei situaties in ons leven. Dan kunnen we bewuste keuzes maken.

Tijdens het opgroeien, kregen we te maken met verwachtingen van de omgeving.
Vaak strookten deze niet met onze eigen behoeften. Velen van ons zijn zodoende in meerdere of mindere mate met onszelf uit verbinding gegaan . We kozen voor die overlevings-strategieën, die ons het meeste opleverden en raakten verwijderd van onze helderheid: het werd wat mistig.

HeelWel is voor mensen, die opheldering zoeken.
Het is voor diegenen, die de antwoorden weer in zichzelf willen leren vinden.

Als je leert luisteren,
Naar de fluistering van je ziel,
Weet je wat je volgende stap zal zijn,
Op pad,
Naar je hartenwens.

~Callista de Ruiter 

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, dan kun je het aanbod bekijken. Alle trajecten zijn op maat gemaakt en er is de mogelijkheid tot eenmalige consulten.
Wat ik bied is een veilige bedding, waarbij je de gelegenheid hebt om diepe processen aan te gaan. Mijn ervaring is er één van kerntransformatie en als je ernaar verlangt om dat ook te mogen ervaren, komen we elkaar vast nog tegen!

Je kunt geheel vrijblijvend contact met me opnemen.

Warme groet, Callista

 

 

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes