LevensVuur

LevensVuur

LevensVuur is je innerlijke kracht, levenslust of creatieve bron. Het is wat je voortdrijft, je passie. Ik heb het over de oerkracht van je seksuele energie, die ook wel Kundalini wordt genoemd. Wie levenslustig is, geniet van het leven in al zijn facetten, is vrij -en heeft toegang tot een enorm creatief potentieel.

Waar we als kind nog volop bewustzijn hadden, kregen onbewuste patronen steeds meer de overhand. Ons bewustzijn vernauwde en we voelden minder wat er in ons speelde. We pasten ons meer en meer aan, werden minder authentiek en verloren onszelf gaandeweg een beetje.

Zodoende zijn velen tegen de tijd dat ze volwassen zijn, het vermogen verloren om te spelen en te creëren. Het verlies van authenticiteit, gaat hand in hand met het verwijderd raken van de intuïtie.  We kunnen zo serieus worden, dat we het er benauwd van krijgen en ons LevensVuur verstikken. Dan lukt het niet meer om onze verlangens vorm te geven.

Als je LevensVuur optimaal brandt, kun je met zo min mogelijk energie zoveel mogelijk bereiken en brand je niet op. Je blijft dan in balans en kunt vol levenslust genieten van je creaties.

Als dit je dit graag wilt, kun je bij mij een LevensVuur-Traject volgen. Daarbij kun je individuele sessies aanvullen met groepslessen. Tijdens bijvoorbeeld een vuurloop, kun je je laten verrassen door je eigen kracht. Daarna kan deze oerkracht toegankelijker worden in dagelijks leven. Het doen van een vuurloop is een prachtige manier om wat je geleerd hebt te integreren.

In Vuur en Vlam

Vlammend, vurig, knetterend.
Spuwend, heet -en spetterend.
Vonkend, smeltend en zacht.
Gloeiende, krachtige pracht!

Vol actie, potentie -en lust.
Of opgebrand en uitgeblust.
Niet altijd even lief.
Soms zelfs behoorlijk destructief.

Beheerst vuur
Verwarmt en inspireert,
Doet hart en lust versmelten,
Geeft leven en creëert.

~ Warme groet, Callista

 

 

 

 

 

 

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes