LevensVuur-Traject

VerlangenWees welkom om je hoogste potentieel te ontsteken!

Het LevensVuur-Traject biedt je de mogelijkheid om je LevensVuur zo optimaal mogelijk te doen branden. Het is een op maat gemaakt traject, waarbij  je individuele sessies kunt aanvullen met een workshop of training naar keuze. Kies je hiervoor, dan kies je voor de optimale bekrachtiging ten gevolge van een geheel op jou afgestemde individuele begeleiding met de meerwaarde van de groepsbedding. Omdat ik dit ten volste aan wil moedigen, krijgt wie individuele sessies ontvangt korting op de groepslessen.

Eén van de mogelijkheden is het boeken van een vuurloop. Dit is een fantastische manier om te leren hoe je vol vuur en focus kunt gaan voor je verlangen. Ook kan dit uitermate ondersteunend zijn in periodes van verandering. Daarnaast zijn er workshops op bijvoorbeeld het gebied van seksualiteit, vitaliteit- of innerlijke kracht.

Aan een LevensVuur Traject gaat een intake vooraf. Daarbij onderzoeken we samen waar je nu staat en stel je vervolgens een positief, helder -en haalbaar doel. Steeds weer zal dit doel de richting bepalen van het pad naar jouw hartenwens. Met jouw lichaam als kompas, kun je haarfijn voelen welke stappen de weg vrij maken, voor het vorm geven van je verlangen. Het kan zijn dat je al heel goed weet wat je wilt, maar dat je niet weet hoe je dit van de grond kunt krijgen. Of dat je niet helder voor ogen hebt wat je wilt, maar wel een sterk verlangen voelt naar richting. Misschien voel je je opgebrand, of heb je juist een overmaat aan ongerichte energie.

Een LevensVuur- Traject kan bijdragen aan verschillende vormen en fasen van ontwikkeling. Het kan je ondersteunen om de vonk van het verlangen tot een authentieke visie te laten ontwikkelen en daar handen en voeten aan te geven. Als je LevensVuur optimaal brandt, voel je je krachtig en vol zelfvertrouwen. Je bent wakker en tegelijkertijd ontspannen en je weet wat je wel of niet wilt. Er zijn veel dingen waar je van kunt genieten en je voelt je vrij om je te uiten. Dit geldt voor het seksuele vlak als ook voor andere gebieden van je leven.

Seksuele energie of levenskracht is immers dezelfde energie als waar we mee creëren. Als dit geblokkeerd is, beïnvloedt dit letterlijk hoe we ons voelen. Dan worden we fysiek en psychisch gespannen en ademen we niet meer voluit. Het gebrek aan zuurstof maakt dat ons vuur dooft en dat we ons lusteloos voelen. Gelukkig is dit proces vaak omkeerbaar. Door bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen in combinatie met bepaalde bewegingen kan de energie weer meer stromen.

Mocht je vragen hebben, dan kun je geheel vrijblijvend contact met me opnemen.

 

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes