LevensVuur

LevensVuurLevensVuur is je innerlijke kracht, levenslust of creatieve bron. Het is wat je voortdrijft en deze passie bepaalt hoe je vorm geeft aan je verlangens. Ik heb het over de oerkracht van je seksuele energie, die ook wel Kundalini wordt genoemd. Wie seksueel gezond is, kan zijn seksualiteit helemaal voelen, hier uitdrukking aan geven en hiervan genieten. Dit geldt dan ook voor de andere vlakken van het leven, want seksuele gezondheid is hetzelfde als emotionele gezondheid. Wie levenslustig is, geniet van het leven in al zijn facetten, is seksueel vrij -en heeft toegang tot een enorm creatief potentieel.

Als je ernaar verlangt om je diepste verlangens vorm te geven en dat op de één of andere manier niet lukt, is dat een signaal dat je LevensVuur niet vrijuit stroomt. Naarmate je seksueel meer heel wordt, kun je ervaren hoe het steeds gemakkelijker wordt om uitdrukking te geven aan dat wat je graag wilt. Het helen van je seksualiteit begint met een goede balans. Dat is het fundament waarop je je leven kunt bouwen. De manier waarop je op aarde staat, is daar bepalend voor. Ga maar eens een tijdje op één been staan. Als je met beide benen op de grond staat, kun je jezelf dragen.

Een vuur kan zowel verwarmend als alles verterend zijn en dat geldt zeker ook voor je LevensVuur. Bij het stoken van een vuurtje is het belangrijk, dat je het kunt beheersen.  Zo niet dan kan dat desastreuze gevolgen hebben. In het geval van je LevensVuur geldt dat voor je gehele functioneren. Zoals je een vuur stookt op een veilige plek, zo doe je dat als je je LevensVuur wilt aanwakkeren ook. Als je goed geworteld bent en stevig staat is er een veilige basis, waarop je je seksuele energie kunt opwekken. Ik kan niet genoeg benadrukken, hoe belangrijk dit is.

Zorg dus voor deskundige begeleiding, als je oefeningen wilt doen ter bevordering van je seksuele gezondheid. Iemand die deskundig is, herken je aan de zorgvuldigheid, waarmee hij je proces begeleid. Die bouwt het rustig op en leert je hoe je je LevensVuur zo efficiënt mogelijk kunt laten branden. Als je LevensVuur optimaal brandt, kun je met zo min mogelijk energie zoveel mogelijk bereiken en brand je niet op. Je blijft dan in balans en kunt vol levenslust genieten van je creaties.

Als dit je dit graag wilt, kun je bij mij een LevensVuur-Traject  volgen. Daarbij kun je individuele sessies aanvullen met groepslessen. Tijdens bijvoorbeeld een vuurloop kun je je laten verrassen door je eigen kracht.  Daarna kan deze oerkracht toegankelijker worden in dagelijks leven. Het doen van een vuurloop is een prachtige manier om wat je geleerd hebt te integreren.

In Vuur en Vlam

Vlammend, vurig, knetterend. Spuwend, heet en spetterend. Vonkend, smeltend en zacht. Gloeiende, krachtige pracht!

Vol actie, potentie-en lust. Of opgebrand en uitgeblust. Niet altijd even lief. Soms zelfs behoorlijk destructief.

Beheerst vuur verwarmt en inspireert, doet hart en lust versmelten, geeft leven en creëert.

~ Warme groet, Callista

 

 

 

 

 

, , , , ,

Comments are closed.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes