Profiel

Profielfoto websiteIk ben Callista de Ruiter.Waar ik ten diepste naar verlang is om mensen te ondersteunen in het leven van hun volste potentieel.

Van jongs af aan ben ik gefascineerd door menselijk gedrag. Voortgedreven door een intense drijfveer, bestudeer ik het lichaam, de geest -en de ziel.  De kernvraag daarbij is hoe we ons leven ten volle kunnen leven, met zoveel mogelijk zelfverwezenlijking. Mijn ontdekkingstocht gaf me toegang tot een voorheen ongekende oerkracht en het vermogen tot weldadig genieten. Dat ik zelf steeds meer levenslust ervaar en dit anderen ook van harte gun, is wat mijn verlangen tot een ware passie maakte. Zo blijf ik mij verdiepen en geef ik wat ik leer aan anderen door. Dat doe ik, door het geven van individuele consulten en workshops.

De rode draad bij wat ik doe, is het begeleiden van bewustzijnsprocessen. Hoe meer bewustzijn er is, hoe meer afstemming op de kern er mogelijk is. Wie diep durft te duiken en zijn focus durft te verleggen voorbij alle in de loop van het leven opgebouwde beschermingsmechanismen, krijgt toegang tot zijn kernkracht. Dit vereist de moed om helemaal aanwezig te durven zijn en intens te durven voelen. Voor wie net als ik verlangt naar kerntransformatie en het ontsteken van zijn hoogste potentieel is dit het dubbel en dwars waard!

Via onder andere een opleiding fysiotherapie, jarenlange intuïtieve ontwikkeling, een counseling opleiding – en een opleiding tot Meridiaan-Qigong-Practitioner leidde mijn weg naar tantra. Tantra geeft belichaamde kracht. Als seksuele energie vrijuit kan stromen, krijgt ons creatieve potentieel de vrije hand. Om dit te bezegelen werd ik vuurloopinstructeur. Vuurlopen is een prachtige manier om te leren hoe je je innerlijke vuur kunt richten en zo vorm kunt geven aan verlangens!

Je kunt bij me terecht voor workshops op het gebied van bijvoorbeeld, Tao, Tantra- en LevensVuur. Ook begeleid ik individuele trajecten op dit gebied. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, dan kun je het aanbod bekijken. Alle trajecten zijn op maat gemaakt en er is de mogelijkheid tot eenmalige consulten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit lichaamsgerichte coaching, een reading-counseling-traject, massages -of healing.

Wat ik bied is een veilige bedding, waarbij je de gelegenheid hebt om diepe processen aan te gaan. Mijn ervaring is er één van kerntransformatie en als je ernaar verlangt om dat ook te mogen ervaren, komen we elkaar vast nog tegen!

Je kunt geheel vrijblijvend contact met me opnemen, om iets te vragen of gewoon even af te stemmen.

Warme groet, Callista

 

 

 

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes