Reading-mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een reading. Van een éénmalige korte check-up, tot blokjes readings, of reading-specials. Een reading worden afgesloten met een korte healing.

Essentie-reading: Een essentie-reading kun je krijgen als je de kern van waar je nu staat gelezen wilt hebben. Dat kan bijvoorbeeld ter kennismaking, als check up na een eerdere reading, of bijvoorbeeld in een periode van grote verandering. Zo kan het zijn dat je een cursus of een coachingstraject volgt en dat je hierop een groeicheck wilt. De duur ervan is een half uur.

Reading-blokje: Je kunt voor een blokje van 3 readings kiezen als je met iets nieuws gaat beginnen, of omdat je de komende periode je bewustzijn op een bepaald facet van je leven wilt focussen. Als je hiervoor kiest, kun je de laatste reading tot een jaar na de eerste inplannen.

Reading-uur: Wie wat meer tijd wil nemen voor de reading of een uitgebreidere healing wil kan hiervoor kiezen.

Reading-special: Als je naar helderheid over een specifieke vraag verlangt, kun je dat in anderhalf uur uitdiepen in een reading-special.

Thema-reading: Ook kunnen er in anderhalf uur verscheidene thema’s uitgediept worden.

Chakra-reading: In deze anderhalf uur durende reading krijg je een beeld van je chakra’s en je aura. Hiermee kun je een indruk krijgen van de praktische uitwerking van je energie-systeem op je leven.

Mocht je vragen hebben, dan kun je geheel vrijblijvend contact met me opnemen.

 

 

 

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes